Lüks cipe gerçekleştirilen silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı
İstanbul ilinde yer alan Kağıthane ilçesi içerisinde lüks cipe gerçekleştirilen silahlı saldırı kapsamında iki kişinin yaralandığı açıklandı.
Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa söz konusu bu olay, Merkez Mahallesi’nde yer alan Osman Paşa Caddesi içerisinde saatler 14:30 civarında gerçekleşti. Lüks cipi ile ilerlemeyi sürdüren 4 birey, Zarif Sokak giriş kısmında beklemekte olan bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğramış oldu. Arabaya karşı açılmış olan ateş sonucunda cipte yer alan Can D. ile birlikte Ergin G. isabet etmiş kurşunlarla yaralanmış durumda. Saldırgan daha sonrasında ise kendisini sokakta beklemekte olan arkadaşının motosikletine bindi ve olayın yaşandığı yerden hızlı bir şekilde kaçtı. Silahlı saldırıya uğramış olan kişiler taksi aracılığıyla özel bir hastaneye kaldırıldı.
İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında olayın yaşandığı yere çok fazla sayıda polis ekibi sevk edilmiş oldu. Polis memurları söz konusu bu saldırının gerçekleştiği yerde çok fazla sayıda boş kovan bulmuş oldu. Hastaneye kaldırılmış olan yaralı vatandaşların hayati tehlikesinin bulunmadığı bilgisine ulaşılırken, polis ekipleri söz konusu saldırgan ile birlikte yanında yer alan kişiyi yakalayabilmek amacıyla çalışma başlatmış oldu.